Gr | En
Όροι Χρήσης

Α. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Προκειμένου να κάνετε χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου www.123tickets.gr πρέπει να διαβάσετε με προσοχή τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν, ΠΡΙΝ από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας. Σε περίπτωση διαφωνίας οφείλετε να μην χρησιμοποιήσετε τις σελίδες και τις υπηρεσίες του Δικτυακού μας τόπου. Σε κάθε άλλη περίπτωση συμπεραίνεται ότι τους αποδέχεσθε. Οι όροι χρήσης που ακολουθούν ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για οτιδήποτε γενικά ή/ και ειδικά, περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού μας τόπου.  Η 123TICKETS μπορεί να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις οποιαδήποτε χρονική στιγμή και πρέπει να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Δικτυακό τόπο 123tickets.gr. Εφόσον δε εξακολουθείτε να τον χρησιμοποιείτε, συμπεραίνεται ότι αποδέχεσθε τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλετε να μην κάνετε χρήση/ επίσκεψη του Δικτυακού μας τόπου.

Β. ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ μέσω Internet

Οι παρακάτω όροι σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων από το www.123tickets.gr, τις υποχρεώσεις σας αλλά και τα δικαιώματά σας έναντι της 123TICKETS.

Κάθε εισιτήριο που αγοράζετε αποτελεί την άδεια για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου θεάματος και υπόκειται στους επιπλέον όρους που αναγράφονται σε αυτό.

Οι χρήστες / αγοραστές, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν πλήρη νομική υπόσταση.

Αν έχετε κάποια απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@123tickets.gr.

Αυτή η προσφορά ισχύει με την χρήση:
- PayPal
- Το σύστημα πληρωμής DeltaPay

Πρέπει να σημειωθεί ότι σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται προμήθεια, η οποία μπορεί να φτάσει το 10% επί της αναγραφόμενης τιμής κάθε εισιτηρίου, για την 123TICKETS

Σημαντικές σημειώσεις:

- Θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα. Ο κωδικός αυτός ονομάζεται επίσης CVC-CardValidationCode για την MasterCard και CCV-Card Validation Value για την Visa.
- Ο κωδικός CCV είναι τριψήφιος και αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας στο σημείο της υπογραφής.(τα τελευταία 3 ψηφία)
- Μην εισάγετε κενά στον αριθμό της κάρτας.
- Οι παραγγελίες είναι δεσμευτικές. Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται/ αλλάσσονται / ανταλλάσσονται.
- Η παραγγελία των εισιτηρίων μπορεί να γίνει μόνο από τον κάτοχο της κάρτας.
- Πληρωμή με κάρτα άλλου απαγορεύεται.
- Η 123TICKETS έχει το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αλλάξει εκπτώσεις που αναφέρονται στο δίκτυό της οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς αιτιολογία.

Σημείωση:

Η αποστολή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (confirmation e-mail) γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει εγγραφεί στην φόρμα επικοινωνίας/ διεύθυνσης. Αν η διεύθυνση είναι λανθασμένη ή προκύψουν τεχνικά προβλήματα από τη μεριά του χρήστη, η 123TICKETS δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την μη αποστολή αυτών των e-mails.

Επιστροφές-Αλλαγές

Πριν την αγορά των εισιτηρίων σας βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστη εκδηλωση και ότι σας ικανοποιεί η κατηγορία / θέση που σας έχει αποδοθεί. Η συμφωνία της 123TICKETS με τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπει την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή των εισιτηρίων σας. Επίσης δεν καλύπτει εισιτήρια που έχουν χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί. Σε περίπτωση μη προσέλευσης / παραλαβής των εισιτηρίων δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του 123TICKETS, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο ισχύον τηλέφωνο επιθυμείτε να δώσετε ), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεώς της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εφαρμογή του GENERAL DATA PROTECTION REGULATION της Ευρωπακής Ένωσης.

Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού, όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας υπόκεινται σε καθεστώς πλήρους εχεμύθειας. Σε καμία περίπτωση δε, δεν πρόκειται να αποτελέσουν προϊόν πώλησης ή μεταφοράς σε άλλο φορέα ή οργανισμό.

Ασφάλεια μεταφοράς πληροφοριών

Η μεταφορά πληροφοριών μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή (server) της 123TICKETS είναι απόλυτα ασφαλής μέσω του πρωτοκόλλου SSL. To γεγονός αυτό, εκμηδενίζει οποιαδήποτε πιθανότητα κατάχρησης ή κακής διαχείρισης των μεταφερόμενων πληροφοριών.

Γ. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ)

1. Οι εγγυητικές αυτές γραμμές εφαρμόζονται σε κάθε εισιτήριο το οποίο έχει αγορασθεί από την 123TICKETS.
2. Δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης εκτός αν υπάρχει άλλη σχετική πρόβλεψη.
3. Τα αγορασμένα εισιτήρια δεν αλλάζονται/ ανταλλάσσονται/ αντικαθιστούνται.
4. Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται από τον αγοραστή και μόνο. Απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, άδειας οδήγησης ή διαβατηρίου, συνοδευόμενου απο την επιβεβαιωση παραγγελίας.
5. Η 123TICKETS δεν διοργανώνει μεμονωμένα πολιτιστικές, κοινωνικές, αθλητικές ή άλλες εκδηλώσεις για τις οποίες πωλούνται εισιτήρια και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε τέτοια εκδήλωση, για αλλαγές που αφορούν αυτές τις εκδηλώσεις ή τις ημερομηνίες τους, για την διαχείριση τέτοιων εκδηλώσεων, για οποιεσδήποτε συνθήκες προκύπτουν κατά τη διάρκεια τέτοιων εκδηλώσεων ή για οτιδήποτε προκύπτει από τέτοιες εκδηλώσεις. Δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή φθορά που προκαλείται από τους πελάτες σχετικά με τέτοιες εκδηλώσεις και την αλλαγή, ακύρωση ή διεξαγωγή. Όλα τα αιτήματα θα πρέπει να παραπέμπονται στη εκάστοτε διοργανώτρια εταιρεία. Σε περίπτωση ακύρωσης εκδήλωσης το εξοφλημένο ποσό θα επιστραφεί όπως αναφέρεται παρακάτω.
6. Σε περίπτωση ακύρωσης, η 123TICKETS θα στείλει μια γραπτή ανακοίνωση στους πελάτες, που παρείχαν τα στοιχεία τους, (μέσω e-mail, διεύθυνση ταχυδρομείου, fax, κτλ.) ότι η εκδήλωση ακυρώνεται. Η 123TICKETS δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η ανακοίνωση δεν παραδοθεί εξαιτίας αδυναμίας ενημέρωσης των πελατών με τον εν λόγω τρόπο ή εάν η ανακοίνωση της ακύρωσης παραδοθεί με καθυστέρηση.

7. Σε περίπτωση ακύρωσης οποιασδήποτε εκδήλωσης, η τιμή του εισιτηρίου για αυτήν που έχει ήδη πληρωθεί θα επιστραφεί, μέσω της σχετικής πιστωτικής κάρτας ή του τραπεζικού λογαριασμού από τον οποίο το εισιτήριο έχει πληρωθεί, στους πελάτες που αγόρασαν το εισιτήριο από το δίκτυο αγορών της 123TICKETS

Η 123TICKETS, δεν ευθύνεται για κανένα εισιτήριο που αγοράστηκε εκτός αυτής. Το δίκτυο αγορών της 123TICKETS δεν θα επιστρέψει κανένα ποσό για τέτοιου είδους εισιτήρια.

8. Οποιαδήποτε τιμή εισιτηρίου που επιστρέφεται σύμφωνα με τα σημεία 6 και 7 δεν θα περιλαμβάνει:
- 1. την χρέωση υπηρεσίας της 123TICKETS,
- 2. το κόστος των αποστολών (ΕΛΤΑ, COURIER κλπ), εάν ο πελάτης έχει επιλέξει αυτή τη μέθοδο παραλαβής.
- 3. Τις χρεώσεις μέσω των χρηματοπιστωτικών οργανισμών (paypal, τραπεζες, πιστωτικές κάρτες κλπ), σύμφωνα με την μέθοδο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης

9. Όλες οι απορίες και παράπονα θα σταλούν, χωρίς άσκοπη καθυστέρηση, στο Support Department της 123TICKETS, (e-mail:support@123tickets.gr, τηλ: 0030 2106231077 ώρες 10.00-16.00 - Δευτέρα - Παρασκευή).

10. Η 123TICKETS, θα προωθήσει παράπονα που υπόκεινται στο σημείο 4 στον διοργανωτή της εκδήλωσης για σχολιασμό και οι πελάτες θα ειδοποιηθούν αναλόγως εντός 30 ημερών ύστερα από την λήψη του παραπόνου. Σε περίπτωση που οι πελάτες θελήσουν να γνωστοποιήσουν το παράπονό τους απευθείας στον διοργανωτή της εκδήλωσης, η 123TICKETS θα τους παρέχει τα στοιχεία επικοινωνίας του διοργανωτή.


Be the first to know!
Όροι Χρήσης
© 2013 123tickets.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων