Gr | En
28-07-2024
CHANIA ROCK FESTIVAL - DAY 3
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Τιμή προπώλησης 18,20 Ε
+ ADD TO COMPARE LIST

Με ιδιαίτερη χαρά το Chania Rock Festival ανακοινώνει ως headliners της Κυριακής 28 Ιουλίου, τους κορυφαίους VILLAGERS OF IOANNINA CITY!!

 

Οι στίχοι κι οι μελωδίες τους ξέφυγαν από τα μουσικά όρια κι έγιναν σύνθημα κι ανάμνηση για τους χιλιάδες οπαδούς τους που ακολουθούν φανατικά κάθε τους μουσικό εγχείρημα, γεμίζοντας κάθε venue στο οποίο εμφανίζονται.

 

Η πεντατονική της Ηπείρου έδειξε τον δρόμο στο “RIZA”, έναν δίσκο που αγαπήθηκε όσο λίγοι, ανοίγοντας τον χορό των sold out shows στην Ελλάδα κι έπειτα στην Ευρώπη. Ακολούθησε το συγκλονιστικό “Age of Aquarius” που τους βρήκε μεστούς κι ώριμους να εντάσσουν τις progressive rock επιρροές τους στο μοναδικό τους ηχόχρωμα που κρύβει το heavy rock, τους Black Sabbath, αλλά και την ελληνική μουσική παράδοση.

 

Oι Villagers of Ioannina City, έχοντας πραγματοποιήσει ήδη μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, έρχονται στα Χανιά για μια αποκλειστική εμφάνιση στην Κρήτη για το 2024, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν τον επόμενο δίσκο τους.

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την πιο hot ανερχόμενη μπάντα της ελληνικής σκηνής : KHIRKI

 

Οι Khirki (Κίρκη) είναι ένα μουσικό τρίο από την Αθήνα που ισορροπεί ανάμεσα στο rock ‘n’ roll και την παραδοσιακή μουσική. Η μπάντα αντλεί το όνομά της από τη γνωστή μάγισσα της μυθολογίας που μετέτρεψε το πλήρωμα του Οδυσσέα σε ζώα σερβίροντάς τους το μαγικό της κρασί. Αντίστοιχα το συγκρότημα, αφότου μάζεψε καρπούς από τη metal/rock κουλτούρα (Kvelertak, Mastodon, Tool, κλπ.) και επηρεάστηκε βαθιά από τα ντουμάνια της Ανατολής και των Βαλκανίων, δημιούργησε το δικό του μαγικό «ζωμό», διατηρώντας άθικτο και ανόθευτο το heavy χαρακτήρα του.

Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο full-length άλμπουμ με τίτλο «ΚΤΗΝΩΔΙΑ» το οποίο κέρδισε τον ενθουσιασμό της metal κοινότητας και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον εγχώριο και διεθνή Τύπο. - Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το δευτερο album «ΚΥΚΕΩΝΑΣ», ένα εγχείρημα που τους οδηγεί στην κορυφή μια και έχει ήδη αποσπάσει διθυράμβους και 10άρια από όλα τα μουσικά μέσα

Η εμφάνιση της μπάντας στο Chania Rock είναι αποκλειστική για το 2024 στην Κρήτη.

 

Την ίδια ημέρα θα εμφανιστούν οι PLANETNONE !!

Οι Planet None είναι ένα τετραμελές Heavy Rock συγκρότημα από τα Χανιά και επιστρέφουν στο Chania Rock Festival μετά από 3 χρόνια, έχοντας σημαντικό ιστορικό εμφανίσεων στην Κρήτη !

Συνδυάζουν ήχους και επιρροές από τον πυρήνα του 90's Grunge και Alternative φάσματος, ο οποίος διακλαδίζεται σε πληθώρα μοντέρνων ξένων και εγχώριων ερεθισμάτων που ολοκληρώνουν την ξεχωριστή τους ταυτότητα, και συνεχίζουν την πορεία τους εξερευνώντας άγνωστες πτυχές γνώριμων μονοπατιών του νέου ήχου !

 

Η τρίτη ημέρα του Chania Rock Festival ολοκληρώνεται με τους DRUID !

Οι Druid είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2023 από φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης στα Χανιά με κοινό πάθος για την μουσική. Παρ ’όλο που τα μέλη της μπάντας έχουν αρκετά διαφορετικές μουσικές επιρροές, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο ήχο που δεν κατηγοριοποιείται εύκολα, ενώ έχουν σκοπό να περνάνε καλά και να το μοιράζονται με το κοινό. Το αποτέλεσμα θυμίζει κάτι από Baroness, Red Fang και ίσως Corrosion of Conformity χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο και πάντα φιλτραρισμένο μέσα από τις προσωπικές μουσικές καταβολές του κάθε μέλους της μπάντας .

 

Η τρίτη μέρα του Chania Rock Festival έχει ολοκληρωθεί με ό,τι πιο φρέσκο και καυτό έχει να παρουσιάσει η ελληνική alternative σκηνή στην Κρήτη!

 

Και φέτος μόνο Κρήτη! - Kαι φέτος μόνο Χανιά!

* Για κάθε online εισιτήριο θα υπάρχει hard copy αναμνηστικό για παραλαβή κατά την είσοδο στον χώρο την ημέρα της εκδήλωσης.

info@chaniarockfestival.grInfos
CHANIA ROCK FESTIVAL - DAY 3
Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
(Νικηφόρου Φωκά και Κύπρου, Χανιά 731 32)
Ώρα έναρξης: 18:00
Map Info
Be the first to know!
Όροι Χρήσης
© 2013 123tickets.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων