Gr | En
07-02-2021
GSFF ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΩΝ (07.02.2021)
Gagarin205
Τιμή προπώλησης 10,00 Ε
+ ADD TO COMPARE LIST

ΚΥΡΙΑΚΗ  07.02.2021

 

Ghost Blues: The Story of Rory Gallagher

Μ. Βρετανία, 2010 | 81’

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ian Thuillier

Πρώτη Πανελλήνια Προβολή

 

Ένα ντοκιμαντέρ για τον τεράστιο αντίκτυπο και τη βαριά κληρονομιά ενός πρωτοπόρου. Ο Rory Gallagher άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη μουσική, εμπνέοντας μουσικούς, οπαδούς και απλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη,

ως τον πρόωρο θάνατό του σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Η αφήγηση ξεκινά από τα πρώτα χρόνια του Rory με τους Taste και παρουσιάζει την εξέλιξή του σε σόλο καλλιτέχνη, ηγέτη και πρωτοπόρο του ιρλανδικού ροκ κινήματος, με τεράστια επιρροή σε συμπατριώτες του όπως οι Thin Lizzy και οι U2.

Ξεκινώντας από το στενό του περιβάλλον με τον αδελφό και μάνατζέρ του Donal και τα μέλη της μπάντας του, και φτάνοντας ως όλους όσους ενέπνευσε για να χαράξουν τη δική τους λαμπρή πορεία, θα δούμε και θα ακούσουμε, μεταξύ άλλων, τους Bill Wyman (Rolling Stones), The Edge (U2), Johnny Marr (The Smiths), Slash (Guns n Roses) και Bob Geldof, στην δική τους εκδοχή για τον θρύλο του Rory.

 

Tο Gimme Shelter Film Festival επιστρέφει,

για να ξαναβρούμε το χαμένο μας vibe.

 

Tο Gimme Shelter Film Festival είναι εδώ, για τρεις Δευτερες και... δύο Κυριακές, για να γεμίσει ξανά το Gagarin με εικόνες, μουσικές και ανέκδοτες ιστορίες που θα απολαύσουμε όλοι μαζί.

Για πέντε βράδια, το GSFF παρουσιάζει εμβληματικούς καλλιτέχνες, λατρεμένους από το ελληνικό κοινό, μια φρέσκια ματιά στην εγχώρια ροκ σκηνή και στη συναυλιακή κουλτούρα, και όλα όσα μας έχουν λείψει τόσο πολύ τους τελευταίους μήνες.

 

Tο Gimme Shelter Film Festival είναι εδώ, με 2 παγκόσμιες και 3 πανελλήνιες πρεμιέρες.

Τώρα, που χρειαζόμαστε τη μουσική περισσότερο από ποτέ!

 

Το φετινό Gimme Shelter ακούγεται μόνο δυνατά!

Aναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες στο www.GSFFathens.com

 

  • Τα εισιτήρια που θα εκδοθούν για κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι αυστηρά περιορισμένα και μόνο καθήμενων, με αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για το προσωπικό και για τους θεατές, κατά την είσοδο και έξοδο, αλλά και κατά την διάρκεια του προγράμματος.
  • Κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση του κοινού και θα υπάρχουν αντισηπτικά σε επιλεγμένα σημεία του χώρου.
  • Όλοι οι χώροι του Gagarin απολυμαίνονται πριν την είσοδο του κοινού, και το σύστημα εξαερισμού και θέρμανσης θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τα πρωτόκολλα, τους περιορισμούς και τους υγειονομικούς κανόνες που θα ισχύσουν, στο www.GSFFathens.com

 

 

Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται online αλλά η παραλαβή τους θα γίνεται από το ταμείο του χώρου την ημέρα της προβολής, με την επίδειξη των σχετικών αποδεικτικών (κάρτα ανεργίας / φοιτητικό πάσο).

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλουν σημαντικά μειωμένη χωρητικότητα, τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα είναι πολύ περιορισμένα και θα διατίθενται μέχρι εξάντλησης του αποθέματος για κάθε μέρα του φεστιβάλ.

 

Δειτε τα ειδικά εκπτωτικά εισιτήρια για κάθε μέρα και τα ειδικά διήμερα πακέτα μας
COMBOS
Infos
GSFF ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΩΝ (07.02.2021)
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021
Gagarin205
(Λιοσίων 205, Αθήνα, 104 45, +30 2114112500)
Ώρα έναρξης: 21:00
Map Info
Be the first to know!
Όροι Χρήσης
© 2013 123tickets.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων