Gr | En
21-02-2022
GSFF DAY 3 TICKET (21.02.2022)
Gagarin205
Τιμή προπώλησης 15,00 Ε
+ ADD TO COMPARE LIST
  • Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

Ghost Blues: The Story of Rory Gallagher

Μ. Βρετανία, 2010 | 81’

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ian Thuillier

Πρώτη Πανελλήνια Προβολή

Ένα ντοκιμαντέρ για τον τεράστιο αντίκτυπο και τη βαριά κληρονομιά ενός πρωτοπόρου. Ο Rory Gallagher άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη μουσική, εμπνέοντας μουσικούς, οπαδούς και απλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη,

ως τον πρόωρο θάνατό του σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Η αφήγηση ξεκινά από τα πρώτα χρόνια του Rory με τους Taste και παρουσιάζει την εξέλιξή του σε σόλο καλλιτέχνη, ηγέτη και πρωτοπόρο του ιρλανδικού ροκ κινήματος, με τεράστια επιρροή σε συμπατριώτες του όπως οι Thin Lizzy και οι U2.

Ξεκινώντας από το στενό του περιβάλλον με τον αδελφό και μάνατζέρ του Donal και τα μέλη της μπάντας του, και φτάνοντας ως όλους όσους ενέπνευσε για να χαράξουν τη δική τους λαμπρή πορεία, θα δούμε και θα ακούσουμε, μεταξύ άλλων, τους Bill Wyman (Rolling Stones), The Edge (U2), Johnny Marr (The Smiths), Slash (Guns n Roses) και Bob Geldof, στην δική τους εκδοχή για τον θρύλο του Rory.

Δείτε το trailer

ΤΟ GSFF ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

GIMME SHELTER FILM FESTIVAL

07, 14, 21, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

GAGARIN 205 Live Music Space

 

Το Gimme Shelter Film Festival έρχεται για να ζεστάνει, να χρωματίσει και να φωτίσει ξανά τις Δευτέρες μας.

Τον Φεβρουάριο επιστρέφουμε στη ζεστασιά του Gagarin και γεμίζουμε ξανά το σπίτι μας με φωνές, εικόνες, μουσικές και ανέκδοτες ιστορίες, που θα απολαύσουμε με τον μοναδικό GSFF τρόπο.

Με επίκεντρο τις γυναίκες. Τις φωνές τους, τον αντίκτυπο, τις ιστορίες και τις νίκες τους. Μαζί τους οι πλέον επιδραστικοί, εμβληματικοί rockers, που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους.

Με δύο Πανελλήνιες και δύο Αθηναϊκές Πρεμιέρες.

 

Σε δύο ξεχωριστές ενότητες με πολλά νέα στοιχεία:

Female Voices.

We don't need another hero. We need more heroines like you.

Έναρξη για φέτος με μία all-female ενότητα. Δύο ταινίες για δύο μοναδικές γυναίκες αλλά και όλες τις γυναίκες του κόσμου. Για όλες τις λαμπερές και μοναδικές γυναίκες, πάνω και κάτω από τη σκηνή, στο σκοτάδι και το φως, τους αγώνες τους για επιβίωση, σεβασμό, δικαίωμα στη ζωή και την καριέρα.

Rock Hard. Leave Your Mark.

Θρύλοι και πρωτοπόροι. Προχώρησαν τη μουσική και εξέλιξαν τον ήχο τους, επηρεάζοντας την πορεία και τις καριέρες αμέτρητων μουσικών, αλλά και τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Το GSFF συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με δύο ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

Όλες οι Δευτέρες του GSFF είναι covid-free:

  • Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι ο κάθε αγοραστής να έχει το αντίστοιχο πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Συνιστάται η ηλεκτρονική μορφή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς η όλη διαδικασία ταυτοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα.
  • Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) σε όλους τους αγοραστές άνω των 12 ετών ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
  • Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα της εκδήλωσης.
  • Σε περίπτωση που κάτοχος εισιτηρίου ΔΕΝ έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, ΔΕΝ θα του επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο με εξαίρεση τους ανήλικους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από ενήλικο που πληροί τις ως άνω προϋποθέσεις.
  • Το προσωπικό ασφαλείας του χώρου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα πριν την είσοδο στον χώρο.
  • Η χρήση μάσκας είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ τόσο κατά την άφιξη όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής στον χώρο, όπως και κατά την αποχώρηση. Συνιστάται παρόλα αυτά η χρήση της, ειδικά σε περιπτώσεις συνωστισμού κατά την είσοδο και έξοδο.
  • Προτρέπουμε τους κατόχους εισιτηρίων να έχουν προσέλθει εγκαίρως καθώς η διαδικασία ελέγχου στην είσοδο μπορεί να είναι χρονοβόρα. Οι πόρτες του χώρου θα ανοίγουν εγκαίρως για να αποφεύγονται καταστάσεις συνωστισμού και καθυστερήσεις.
Infos
GSFF DAY 3 TICKET (21.02.2022)
Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022
Gagarin205
(Λιοσίων 205, Αθήνα, 104 45, +30 2114112500)
Ώρα έναρξης: 20:00
Map Info
Be the first to know!
Όροι Χρήσης
© 2013 123tickets.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων